De héle maand happy!


Word bewust van jouw cyclusgezondheid en reken voorgoed af met PMS


Kort effectief online traject voor vrouwen die willen genieten van het leven

Krijg weer grip op je cyclus en je leven

Gratis e-book

Download hier het gratis e-book '5 Tips om je menstruatieklachten te verminderen'.

In dit korte e-book lees je de signalen van PMS, de meest voorkomende klachten die je ervaart bij PMS, 5 voedingstips die je helpen je PMS te overwinnen én 2 heerlijke hormoonrecepten.

Krijg inzicht in je cyclus en je klachten. Start direct met de voedingstips en de hormoonrecepten. 

15 Minuten call

Heb je behoefte om eerst meer info te krijgen over het PMS plan of personal coaching?

Even kijken of het voor jou geschikt is of wil je even kennis met mij maken? Dan kun je een 15 minuten call inplannen.

Gratis en geheel vrijblijvend.





Yes, tot snel!
Gratis en vrijblijvend

PMS plan

Met dit korte effectieve online traject kun jij je PMS klachten direct verminderen en krijg je weer grip op je cyclus.

Voor veel vrouwen is elke maand opnieuw de menstruatie een periode vol frustratie, lichamelijke klachten en onbegrepen emoties.

Als jij de hele maand wil genieten van het leven zonder elke keer jezelf en je rust te verliezen, ontdek je hier hoe dat kan.

Yes, ik overwin PMS! 
Nú van €147 voor €97

Personal coaching

Tijdens een one day retreat ga ik jou coachen naar een gezonde cyclus en hormoonbalans. Je verblijft op een luxe locatie in de natuur waar je volledig tot rust komt. Deze dag is voor jezelf of samen met een vriendin. Na deze dag heb jij alle tools in handen om je hormonen voor je te laten werken ipv tegen je.

Voor meer info & aanmelden, graag via het contactformulier.

De hele maand genieten, zonder PMS

Hart oranje

Bewustwording

Met deze kennis en tools krijg je meer grip op je cyclus en je leven. Je leert hoe je je hormonen voor je kunt laten werken in plaats van tegen je en hoe je dat in je dagelijks leven integreert.

Vrouwensymbool

Persoonlijke aandacht

Elke vrouw is anders en elk lichaam reageert anders. Daarom geef ik bij het PMS plan één online 1-1 coachingsessie voor al je vragen of voor support. Je staat er niet alleen voor.

Zandloper oranje

Snel resultaat 

PMS is goed en snel te behandelen. Door het stappenplan is het traject makkelijk te volgen, op jouw eigen tempo. Je krijgt levenslang toegang om elke maand terug te kijken wanneer nodig. 

In 4 stappen naar een gezonde cyclus

Er rust nog steeds een taboe op menstruatie. Er wordt weinig (juiste) voorlichting gegeven en daarom wordt ook door de meeste vrouwen gedacht dat menstruatieklachten bij hun cyclus horen.

Het is tijd om voor jezelf te kiezen, de regie in eigen handen te nemen en grip te krijgen op je leven zonder PMS. Want als jij je bewust wordt van je hormonen en hier grip op krijgt, krijg je je levenslust terug. Raak je je klachten kwijt. Waardoor je weer volledig kunt genieten van het leven, in plaats van jezelf elke maand te verliezen.

Met de 4 stappen van het PMS-plan word je bewust van je hormonen en hoe deze werken en heb je zelf invloed op je cyclusgezondheid. Schrap ontstekingsbevorderende voeding, houd je sekshormonen in balans, houd je spijsvertering, darmen en lever gezond en verminder je stress. Niet met symptoombestrijding, maar met het aanpakken van de oorzaak. 

Schrap ontstekings- bevorderende voeding

Door minder ontstekingsbevorderende voedingsmiddelen te eten, kun je je progesteronproductie ondersteunen en je oestrogeendetoxificatie bevorderen.


Sekshormonen in balans


Bij PMS is je progesteron altijd te laag ten opzichte van je oestrogeen. Terwijl je progesteron juist nodig hebt voor een gezonde cyclus. Door deze hormonen in balans te houden, ervaar je minder PMS klachten.


Spijsvertering, darmen en lever gezond

Zonder gezonde lever en darmen, geen gezonde hormoonbalans. Ze zorgen o.a. voor de afbraak van hormonen, helpen je bij je stressregulatie en bepalen de opname van voedingsstoffen.


Stress verminderen



Stress verdubbelt je risico op ernstige PMS. Het put je progesteronvoorraad uit, tast op lange termijn je eisprong aan en is funest voor je hormoonbalans. Rust en actie horen in balans te zijn.


Jumping woman

Elke maand dezelfde ellende?

Je herkent jezelf bijna niet meer en je ziet elke maand op tegen de periode dat je ongesteld moet worden. Elke maand dezelfde ellende.

Je hebt hoofdpijn, een opgeblazen buik, slapeloze nachten, pijnlijke borsten of onbedwingbare trek in zoet. Je bent niet happy, zit niet lekker in je vel, voelt je machteloos en gedraagt je als een heks.

Het beheerst zowat je leven. Vooral omdat je je niet begrepen voelt en je een gevoel van onmacht ervaart. En dan nog die pijn!

Het bepaalt letterlijk de kwaliteit van je leven. Maand in, maand uit. En dat jarenlang. Reken eens uit hoeveel tijd het van je leven kost als je je elke maand 1 of 2 weken shit voelt.

Je verliest (jezelf) elke maand opnieuw. 

Je vraagt je af: "Waarom ik wel en de buurvrouw niet?" Maar goed, het zal er nu eenmaal wel bij horen.



Of grip krijgen op je cyclus?

Nee! Het hoort er helemaal niet bij.

Jij kunt ook de hele maand happy zijn, zonder last van PMS.

En daar kun je helemaal zelf voor zorgen door de regie in eigen handen te nemen. Het begint bij een gezonde cyclus en je hormonen in balans. Hierdoor krijg je weer grip op je leven. 

Je voelt je de hele maand happy. 

Je zit supergoed in je vel.

Je voelt je aantrekkelijk.

Je slaapt als een roosje.

Je bent bestand tegen stress.

Je bruist van de energie.

Je bent meer in verbinding met jezelf.

Je hebt levenslust.

En je kunt volop genieten.

Over mij

Hi, ik ben Ellen!

En ik geloof dat elke vrouw de hele maand happy kan zijn, zonder PMS. En dat ze daar zelf voor kan zorgen.

Omdat er nog veel onwetendheid is rondom de menstruatiecyclus wil ik vrouwen met PMS bewust maken van hoe hun lichaam en hormonen werken, zodat ze met deze kennis de regie in eigen handen kunnen nemen en meer grip krijgen op hun leven. 

Daarom begeleid ik vrouwen om hun cyclusgezondheid in 4 stappen weer te herstellen. 

Dit heeft zoveel voordelen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Je ervaart weer levenslust. Je kunt weer beter functioneren en beter tegen stress. Je slaapt weer beter en je bent vrij van allerlei pijntjes. Geen last meer van mood swings. Je bent weer zelfverzekerd waardoor je je sexy voelt en je libido is weer op peil. Ook niet onbelangrijk.

Met het PMS plan kun je de regie weer in eigen handen nemen en krijg je weer grip op je leven.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Anne-Kathrin

"Sinds mijn 18e levensjaar slik ik de anticonceptiepil en de afgelopen 4 jaar had ik maandelijks last van migraineaanvallen. “Wellicht hangt het samen met de pil”, waren de suggesties uit mijn omgeving. Dus probeerde ik een paar maanden om met de pil te stoppen. De keren dat ik probeerde te stoppen met de pil, had ik enorm veel last van PMS. In de dagen voordat ik ongesteld werd, worstelde ik enorm met depressieve gedachten, angst en stemmingswisselingen.


Allemaal gerelateerd aan PMS, want ik voel mij heel gelukkig met mijn leven en de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Ook hielp het stoppen met de pil mij niet van mijn migraine af. Ontzettend frustrerend.


Ik besloot om hier hulp voor te gaan zoeken en kwam in aanraking met Ellen. In 3 maanden tijd heeft Ellen mij begeleid in het proces om te stoppen met de anticonceptiepil en tegelijkertijd mijn PMS goed onder controle te houden. Door middel van advies & begeleiding rondom het slikken van de juiste supplementen en een uitgebreid voedingsadvies, ben ik aan de slag gegaan met Ellen's plan.


Haar aanpak op maat werkte voor mij onwijs goed, iets wat bij andere programma's vaak ontbreekt. Ik raad het traject met Ellen zeker aan, als je aan de slag wil met een gezondere levensstijl en jouw PMS-klachten wil verminderen."

Ms. Nameless
Add Your Stars
Nandine

"Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en ging er blanco in, maar Ellen was vanaf het begin super duidelijk en behulpzaam en ik was onder de indruk van haar kennis over alle hormonen. Met haar uitleg kon ik meteen aan de slag.


Ook na het consult kon ik nog vragen stellen of op hulp rekenen wat me erg hielp. Gaaf om zo snel al verschil te merken! Dat maakte me extra gemotiveerd om verandering aan te brengen in mijn lifestyle. Dikke aanrader! Alleen al voor de inzichten over je lijf die je krijgt!"

Nandine
Ms. Nameless
Add Your Stars
Lara

"Tijdens mijn eerste kennismaking met Ellen voelde ik me al heel erg op m’n gemak, ze luistert heel goed en probeert je echt te helpen, heb dit echt als heel prettig ervaren. Ik zou iedereen Ellen aanraden. 


Het hele traject wat ik met Ellen heb doorlopen is me heel goed bevallen. Ik had jarenlang problemen met m'n hormoonhuishouding en Ellen heeft me hierin goed begeleid.


In het begin was het even zoeken wat voor mij zou werken maar hier zijn we goed uit gekomen. Ook tijdens het traject kon ik Ellen gewoon mailen en ze reageerde altijd niks was te veel.

Na 2 maanden hadden we de juiste verhouding gevonden en ik ben er helemaal happy mee 😊 dankjewel Ellen je hebt me super geholpen."

Lara
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kim

"Ik heb het pms plan als erg prettig ervaren. 


Veel goede informatie en inzichten over hoe je je klachten kunt verminderen door het aanpassen van je levenstijl. 


Zeker een aanrader!"

testimonial
Ms. Nameless
Add Your Stars


Voorkom dat je elke maand dezelfde ellende ervaart

Voorkom elke maand dezelfde ellende en download nu het GRATIS e-book '5 Tips om je menstruatie klachten te verminderen'.

Veel vrouwen denken dat hun emotionele en fysieke klachten voor of tijdens de menstruatie gewoon bij hun cyclus horen.

Maar dat is dus niet zo. Het zou zomaar kunnen zijn dat jij lijdt aan PMS.

In dit korte e-book lees je de signalen van PMS, de meest voorkomende klachten die je ervaart bij PMS, 5 voedingstips die je helpen je PMS te overwinnen én 2 heerlijke hormoonrecepten.

Schrijf je in en ontvang direct jouw e-book.

50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief
Download nu mijn gratis e-book
menstruatie klachten verminderen

Vind meer artikelen over PMS

Verschillende artikelen over PMS, menstruatiecyclus, menopauze, trauma etc. in de kennisbank.